Вход в BACB Plus

Мобилно банкиране

Мобилното приложение на BACB Plus дава възможност за активни банкови операции, превеждане на средства бързо и ефикасно. То е достъпно за iOS и Android.

На началната страница след логин получавате  информация за всички използвани от Вас банкови продукти, бърз достъп до детайлна информация и управление.

С няколко стъпки можете да наредите левов превод, да платите комуналните си сметки или да изпратите запазени вече плащания, които чакат Вашето потвърждение. Получавате информация за всички плащания, които сте наредили, филтрирани по период, сума и конкретна сметка. Следите и потвърждавате  чакащи плащания, изходящи и входящи движения по сметките ви, филтрирани по период, сума, тип и конкретната сметка, с която са свързани.

 

Мобилното приложение BACB Plus има и общодостъпна част, от която можете да получавате актуална информация за местоположението и контактите на офисите на банката, обменния курс на банката за основни валути, текущите промоции, важна информация за банката, промяна в лихвения бюлетин и други новини.

Мобилното приложение на BACB Plus Ви дава удобство, свобода и сигурност на банкиране.